Om oss

Plussgården Tannhelse

Plussgården Tannhelse er en tannklinikk med spesialister i periodonti og i protetikk, i tillegg til allmenntannlege og to flotte tannpleiere. Vi er en moderne tannklinikk i lyse lokaler. Vi tilbyr årlig undersøkelse og rens, protetiske behandlinger og implantatbehandlinger.

Velkommen til oss!

Tannlege Mette Hofstad

Tannlege Mette Hofstad er spesialist i periodonti. Hun er utdannet tannlege ved Universitetet i Bergen i 1989 og tok spesialistutdannelsen ved Universitetet i Oslo i 1996. Hun er godkjent for implantatbehandling med refusjon fra Helfo og er medlem av Den norske tannlegeforening (NTF).

Tannlege Marianne Brøndum Vangsnes

Tannlege Marianne Brøndum Vangsnes er spesialist i oralprotetikk. Hun er utdannet tannlege ved Universitet i Oslo i 1999 og tok spesialistutdannelsen ved Universitetet i Oslo i 2015 og er medlem av Den norske tannlegeforening (NTF).

Tannlege Tonje Moen Eckhoff

Tannlege Tonje Moen Eckhoff er utdannet fra Universitetet i Poznan, Polen i 2009. Hun har erfaring far allmenn- og kjeveortopedisk praksis. Tonje jobber under periodontist Hofstad som et ledd i en spesialisering innen perio. Hun er medlem av Den norske tannlegeforening (NTF).

Tannpleier Lina Dziauge

Tannpleier Lina Dziauge er utdannet ved Høgskolen i Kaunas, Litauen i 2012. Hun hadde praksis ved klinikken i 2011 og begynte som autorisert tannpleier etter fullført studie. Hun er medlem av Norsk Tannpleierforening (NTpF).

Tannpleier Mathilde Juve-Andresen

Tannpleier Mathilde Juve-Andresen er utdannet ved Høgskolen i Innlandet i 2019. Hun har jobbet ved klinikken siden mai 2019. Hun er medlem av Norsk Tannpleierforening (NTpF).

Nina Aadnesen

Tannlegesekretær

Uma Mamaeva

Tannlegesekretær

May-Lisbeth Lyngstad

Tannlegesekretær

Jenny Hellem

Tannlegesekretær

Visjon

Vi hjelper deg å ta vare på smilet ditt, det er ditt varemerke.

Å holde tennene og tannkjøttet friske har stor betydning for resten av kroppen. Daglig tannstell og jevnlig kontroll forebygger mot store og kostbare behandlinger.