Covid-19

Her på klinikken har vi stort fokus på smittevern og hygiene. Vi ønsker at du som pasient skal føle deg trygg når du kommer til oss. Rutinene for hygiene og smittevern følger av anbefalingene til myndighetene.

På grunn av Covid-19 har vi innført flere rutiner for smittevern. Blant annet har vi økt bruken av smittevernutstyr, hyppigere desinfisering av kontaktflater, hånddesinfeksjon tilgjengelig for pasienter flere steder på klinikken og utvidet venterommet slik at 1-metersregelen overholdes. På grunn av utvidet bruk av smittevernutstyr vil det komme et hygienetillegg på 50kr.

Dersom du svarer JA på ett eller flere av disse spørsmålene, må du ringe oss eller sende oss en e-post for å utsette timen din på klinikken. Hvis du er i tvil, vennligst ta kontakt på telefon eller e-post.

  • Har du feber, forkjølelse, tung pust, sår eller vond hals, brystsmerter, rennende nese eller andre influensalignende symptomer?
  • Har du vært i nærkontakt med en person som er bekreftet smittet eller mistenkt smittet med koronaviruset?
  • Er du eller en annen i husstanden hjemmeisolert eller i karantene?
  • Har du nylig hatt flere enn 5 gjester?
  • Har du nylig vært på besøk hos noen som hadde flere enn 5 gjester?

Når du kommer på tannklinikken ønsker vi at du enten vasker hendene på pasienttoalettet eller desinfiserer hendene. Vennligst ikke bruk mobiltelefon mens du er inne på klinikken. Videre ønsker vi at du ikke kommer mye for tidlig til timen, slik at du ikke oppholder deg lenge på venterommet. Ledsager/pårørende bør ikke bli med inn på klinikken. Husk å overholde 1-metersregelen.